Welkom op DE vergelijkingswebsite van Nederland. Marketupdates.nl is een onafhankelijke vergelijkingswebsite en heeft geen voorkeuren voor een product/ dienst of een firma. Ook geeft Marketupdates.nl geen adviezen over de producten/ diensten van onze opdrachtgevers. Wij wensen u veel succes en plezier met het selecteren van uw product/ dienst en firma.

(klik op het logo en zie wie het is).

 

Op de website vind u diverse financiële en relevante producten, waaronder online brokers, banken, vastgoed (obligaties), IPO's, verzekeringen, sparen, edelmetalen, vakanties, hypotheken, energie, cartridges en persoonlijke leningen. We zijn aan het uitbreiden met meerdere producten.  Deze vind u in het menu onder diverse producten en maak vervolgens uw keuze in het "drop down" menu.

Elk product/ dienst is met grote zorg geselecteerd, maar dat er bespaard- of geld verdiend kan worden kan worden is een zeker feit. Meestal maakt u een keuze voor meerdere jaren of lange tijd, dus vergelijken heeft absoluut zin. Niet vergelijken kost geld en in deze (zware) tijden is dat het eerst verdiende geld, of niet?

Wij zijn 100% onafhankelijk en geven derhalve ook geen adviezen, Marketupdates.nl ontvangt een eenmalige vergoeding van de opdrachtgever indien u een keuze maakt via marketupdates.nl

 

Wij wensen u veel succes met uw keuze om geld te besparen/ verdienen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Team Marketupdates.nl