Sporttechnologie wordt een industrie van 40 miljard euro. Investeer nu in de digitalisering van de sportmarkt!

Een unieke investering in Sport, Tech & Data

Investeer in ‘s werelds eerste geïntegreerde Sport Management Platform voor diverse sporten zoals voetbal, hockey, honkbal, basketbal, volleybal en handbal. Naast een prima verwacht rendement draagt u bij aan het verbeteren van de prestaties van clubs en sporters wereldwijd.

 

 

Ontdek vrijblijvend hoe u kunt investeren in de digitalisering van de sportmarkt en vraag vrijblijvend informatie aan.

 

 

DE DRIJFVEREN VAN EEN ISG INVESTEERDER

Laurens Hamelink, ondernemer

“Wij willen als International Sports Group sporters betere sporters maken, trainers betere trainers maken, clubs betere clubs maken en teams betere teams maken.” 

 

 

International Sports Group is eigenaar van schaalbare cloud based software producten en leerstof om prestaties te verbeteren en sport te ontwikkelen.

 

De explosieve groei van technologie in de sport zorgt voor een data driven sportcultuur. Dit biedt kansen voor aanbieders van digitale oplossingen in de sport. ISG Groeifonds richt zich binnen deze groeimarkt op het segment 'Athlete Performance en Sport Data Analytics', dat in 2024 naar verwachting 5,2 miljard dollar in omvang is.

Bestuurders, staf en spelers van clubs en bonden werken allemaal op hun eigen manier in hun eigen systemen (papier of digitaal). Dit is niet centraal met weinig structuur. Veel kennis gaat verloren. Het kost veel tijd om goede inzichten te krijgen in de ontwikkeling van sporters.

ISG biedt sport organisaties één online Club Management Platform, waarmee alle betrokkenen in de organisatie (spelers en alle stafleden) zo optimaal mogelijk bezig kunnen zijn met het ontwikkelen van spelers, trainers, coaches en teams volgens een uniforme en gestructureerde methodiek.

 

Dotcomsport

Een toonaangevend Club/Bond Management Platform inclusief spelervolgsysteem voor bonden en clubs. Het bedrijf heeft ruim 500+ klanten in meer dan 24 landen, 200.000+ gebruikers, talloze integraties en samenwerkingen waaronder KNVB, US Soccer Federation, Voetbalbond van Saoedi-Arabië, FC Utrecht, CSKA Sofia, Al-Gharafa en Lokomotiv Tiblissi.

 

 

SportsAnalysisTV

Video analisten kunnen online videoanalyses maken met SportsAnalysisTV. Hiermee helpen ze de prestaties van coaches en spelers verbeteren. Zij kunnen snel en eenvoudig belangrijke verbeterpunten vinden tijdens en na de wedstrijd. De spelers zien dan na de wedstrijd overzichtelijk de clips van de momenten die voor hen relevant zijn.

Ontdek vrijblijvend hoe u kunt investeren in de digitalisering van de sportmarkt en vraag vrijblijvend informatie aan.